Praag

PRAAG

De populairste en meest gekozen vorm is de rechthoekige spiegel; modern, strak en en passend in elk interieur. Martens Design beschikt over een ruim assortiment rechthoekige design spiegels. Groot of klein; voor elke ruimte is er een Martens Design spiegel. Een spiegel was vroeger vooral praktisch, maar vandaag de dag is de spiegel een belangrijkere rol gaan spelen in ons interieur. Zo is de spiegel tegenwoordig een stijlvol object in huis, waar u ook nog eens tal van handige snufjes aan kunt toevoegen.

LED-verlichting
Verfraai uw stijlvolle spiegel met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel met LED-verlichting, zodat u de ideale hoeveelheid licht heeft tijdens het scheren of het aanbrengen van make-up. Een eventuele vergrootspiegel helpt hier nog eens extra bij. Er is onder meer spiegelverlichting verkrijgbaar met een touch schakelaar of een sensor.

Spiegelverwarming
Wanneer u onder de douche vandaan komt, is de badkamerspiegel vaak beslagen en ziet u niets meer. Als u vervolgens een hand over de spiegel haalt, laat dit lelijke vlekken en strepen achter. Met spiegelverwarming heeft u geen last meer van een beslagen spiegel. Verwarming in uw spiegel bespaart u dan ook tijd en ergernis wanneer u zich ’s morgens vroeg klaarmaakt voor een drukke (werk)dag.

Onze rechthoekige spiegels zijn daarnaast ook nog eens mooi af te werken met bijvoorbeeld antraciet- of bronskleurig spiegelglas of een strak kunststof gesatineerd afwerkprofiel zodat u geen LED-punten ziet zitten. Uw nieuwe spiegel is helemaal naar wens te maken.

Sorteer op
© 2012 - 2023 Sanitair Lokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel